Algemene voorwaarden

1. ALGEMEEN

1.1 Op al onze leveringen, diensten en aanbiedingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. PRIJZEN

2.1 Alle prijzen zijn in euro’s, exclusief BTW en exclusief
verzendkosten.

3. VERZENDKOSTEN

3.1 Voor verzending van de producten brengt SASKIA BARBARA verzendkosten in rekening. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het product. Op de winkelwagenpagina vind je de verzendkosten voor je product.

4. BETALING

4.1 Na een bestelling en betaling ontvang je een factuur per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief BTW en verzendkosten.

4.2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Bij SASKIA BARBARA kun je betalen met iDeal.

5. LEVERING

5.1 Na betaling wordt iedere bestelling zo snel mogelijk aangeboden bij PostNL. (streven is binnen 3 werkdagen) PostNL bezorgt in de regel de volgende dag.

5.2 SASKIA BARBARA is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

5.3 Bestellingen via de pakketservice van PostNL worden 1 keer aangeboden. Daarna laat PostNL een afhaalbericht achter, en kun je de bestelling (gedurende 1 week) bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.

6. RETOURNEREN

6.1 Je hebt recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat houdt in dat je een product binnen 14 dagen na aflevering moet aanmelden voor retourneren, gevolgd door nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te versturen. In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

6.2 Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is. Ze dienen tevens vooraf kenbaar gemaakt te worden aan SASKIA BARBARA, info@saskiabarbara.nl.

6.3 De verzendkosten voor retourneringen zijn voor rekening van de klant.

6.4 Na ontvangst van de retourzending zal SASKIA BARBARA het betreffende bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je bankrekening.

7. AANSPRAKELIJKHEID

7.1 De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per e-mail (info@saskiabarbara.nl) aan mij voorleggen.

7.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. SASKIA BARBARA kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. SASKIA BARBARA is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

7.3 SASKIA BARBARA is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door SASKIA BARBARA zo spoedig mogelijk worden aangepast.

7.4 SASKIA BARBARA kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

7.5 SASKIA BARBARA is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden.

8. PRIVACY-STATEMENT

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door SASKIA BARBARA gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. VRAGEN

SASKIA BARBARA streeft naar tevreden klanten. Vragen of klachten over de producten van SASKIA BARBARA zijn altijd welkom en ontvang ik graag per e-mail: info@saskiabarbara.nl

10. GESCHILLEN

Op alle rechtsbetrekkingen waarbij SASKIA BARBARA partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. SASKIA BARBARA en de klant zullen pas dan een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

SASKIA BARBARA
Saskia Barbara van Kronenburg
info@saskiabarbara.nl
06 – 49 78 21 49